Elektronik Ürün Çeşitleri ve Elektronik Ürün Fiyatları (2024)

Elektronik

Gündelik yaşamı kolaylaştıran çözümler, genellikle elektronik ürünler arasında yer alıyor. Evde, iş yerinde, eğitim kurumlarında değerlendirilen ürünlerle birlikte iletişim, içerik üretimi, sağlık verilerinin takibi gibi noktalarda da böylesi aygıtlardan yararlanılıyor. Kullanım alanı doğrultusunda kendi içinde birçok alt kategoriye ayrılan elektronik cihazlar, özel zamanlarda uygulanan fiyat değişiklikleri neticesinde, daha çok kişi tarafından edinilebiliyor. Kimi dönemlerde ise kullanıcılarla ilk defa buluşacak ürünler, sınırlı süreyle erişilebilir fiyat aralıklarına konumlandırılabiliyor. Bu noktada; elektronik promosyon ürünleri, ürün kampanyaları, elektronik ürün indirimleri, yeni ürünler ile kullanıcılar açısından daha ilgi çekici hâle geliyor. Elektronik alışveriş işlemlerine başlamadan önce hangi tip ürünlere gereksinim duyulduğuyla birlikte ihtiyaçlar çerçevesinde satın alınması planlanan çözümlerin teknik özelliklerinin incelenmesi, en doğru ürünün edinilmesi konusunda önemli rol oynuyor.

Cep telefonu ve telefon aksesuarları, akıllı tabletler, giyilebilir teknoloji cihazları, bilgisayarlar, ev ya da iş yerlerinde değerlendirilebilen televizyonlar ve profesyonel görüntü aygıtları, fotoğraf makineleri ve kameralar, oyun konsolları, beyaz eşyalar, iklimlendirme cihazları ve daha nicesi, elektronik üst başlığında bulunuyor. Kişisel ya da kurumsal kullanıma yönelik hazırlanan çözümler, teknik açıdan birbirlerinden ayrılıyor. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markaları tarafından hazırlanarak kullanıcılarla buluşturulan modeller, kendilerine özgü tasarım ve teknik özelliklerle gelirken yalnızca donanımsal açıdan değil yazılımsal bakımdan da hayatı kolaylaştıran pek çok unsuru üzerinde taşıyor. Bütçesini zorlamadan, en yeni ve en işlevsel çözümlere yatırım yapmayı arzu edenler, elektronik indirim dönemlerini takip ediyor ve almayı planladıkları cihazlar arasına elektronik fırsat ürünleri başta olmak üzere normalden daha ulaşılabilir fiyatlara sunulan aygıtlara yatırım yapmayı uygun buluyor.

Akıllı Elektronik Eşyalar ile Hayatınızı Daha Konforlu Hâle Getirin

İletişimin en önemli enstrümanlarından birine dönüşen akıllı cep telefonları, tabletler, giyilebilir teknoloji ürünleri, yediden yetmişe kullanılabiliyor. Geniş yüzeyli dokunmatik ekranları sayesinde kolayca kontrol edilebilen akıllı telefon ve tabletler, yüklenen uygulamaların ve oyunların takibi için değerlendirilebildiği gibi elektronik kitap ve diğer multimedya içeriklerinin tecrübe edilmesi noktasında da kullanılabiliyor. Üreticilerin belirledikleri standartlar kapsamında farklı teknik özelliklere sahip olan modellerde bir ya da daha fazla sayıda ön ve arka kamera bulunuyor. Güçlü donanımları ve yüksek kapasiteli depolama alanlarından yararlanarak uzun süre boyunca video kaydı ve yüzlerce fotoğraf çekme becerisine kavuşan ürünler, hem üzerlerindeki işletim sisteminin yapısına hem de yüklenecek uygulamalara bağlı olarak dijital içerik üretiminde ve düzenlenmesinde görev alabiliyor. Sesli, yazılı ve görüntülü görüşmeler için sıklıkla tercih edilen akıllı cihazlar, genellikle işletim sistemleri ile birlikte gelen kişisel dijital asistan araçlarıyla sahiplerinin hayatlarını daha konforlu hâle getiriyor.

Nabız ölçümü, uyku kalitesi takibi, günlük adım sayısı başta olmak üzere birçok değişkenin görüntülenebilmesi amacıyla satın alınan giyilebilir teknoloji ürünleri de en az akıllı cihazlar kadar beğeniliyor ve kullanılıyor. Akıllı bileklikler, akıllı saatler ve benzeri çözümler, yeni nesil teknolojilerle içli dışlı olan teknoloji meraklılarının hayatında mühim bir yer tutuyor. Tüm bu cihazların taşıdıkları bataryaların, adaptör ya da şarj cihazları aracılığıyla tam doluluğa ulaştırılması gerekiyor. Bu aşamada kullanıcıların karşısına, edindikleri aygıtlarla uyumlu yapıdaki seyahat şarj birimleri, taşınabilir şarj cihazları, şarjlı telefon kılıfları ve araç içi şarj birimleri çıkıyor. Teknoloji tutkunları, gereksinimleri ve kullanım alışkanlıklarını dikkate alarak diledikleri elektronik malzeme ve aksesuarlarını kolayca alabiliyor.

Bilgisayar ve Bilgisayar Aksesuarlarıyla Verimliliğinizi En Üst Noktaya Taşıyın

Ev ve iş yerlerinin en çok kullanılan üyelerinden birine dönüşen masaüstü ve dizüstü bilgisayar modelleri, elektronik market alışverişlerinin liste başı ürünleri içerisinde yer alıyor. Kullanım alanı ve ihtiyaçlar doğrultusunda sayısız seçenek sunan markalar, hazır masaüstü bilgisayar çözümlerinin yanı sıra kendi bilgisayarını kendi hazırlamak isteyenler için de ayrı ayrı elektronik parçalar sunuyor. Kasa, güç kaynağı (PSU), anakart, işlemci, ekran kartı, RAM (bellek), sabit disk (mekanik ya da SSD), soğutucu fan, monitör, klavye, fare, oyun kontrolcü gibi pek çok birim, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı özelliklerle donatılıyor. Dizüstü bilgisayarlara yatırım yaparak çalışmalarını ve eğlence süreçlerini, açık alanda ya da seyahatlerinde de devam ettirmeyi hedefleyenler, yerli ve yabancı markaların hazırladıkları modellere yatırım yapabiliyor. Ekran genişliği ve çözünürlüğü gibi özellikleriyle birbirinden ayrılan ürünler, masaüstü bilgisayarlarla benzer performans sergileyerek kullanıcıların verimliliklerini en üst noktaya taşımalarına ortam hazırlıyor. Ayrıca oyun tutkunları için özel donanım birimleri içeren mobil oyuncu bilgisayarları, profesyonel kullanımlar için taşınabilir iş istasyonları da geliştiriliyor.

Başta bilgisayarlar olmak üzere akıllı cihazlarla eşleştirilerek çalıştırılabilen çok fonksiyonlu yazıcılar, dosya çıktısı almak ve hâlihazırda bulunan dosyaların birer kopyasını çıkarmak isteyenler için uygunluk gösteriyor. Kendi içlerinde baskı tekniklerine göre değişiklikler gösteren yazıcılar, evde temel kullanım senaryolarında görev alabildiği gibi geniş çaplı iş yerlerinde, kapsamlı ve çok sayıda çıktı alınabilmesinde de rol oynuyor. Tercih edilen modele göre fotokopi makinesi gibi de değerlendirilebilen cihazlar, bilgisayarlara kablolu ya da kablosuz olarak bağlanabiliyor. Kimi çözümler ise doğrudan doğruya fotoğraf baskısı yapabilme kabiliyetleriyle geliyor. Amatör ya da profesyonel baskılar yapmayı amaçlayanlar için farklı kategorilerde, son derece işlevsel aygıtlar yer alıyor.

Televizyonlar ve Ses Sistemleriyle Eğlencenin Tadını Çıkarın

Tasarımları, yerleşik yazılımları, ekran genişlikleri ve ekran çözünürlükleriyle teknolojinin geldiği noktayı gerçek manada gözler önüne seren televizyonlar, yalnızca televizyon yayınlarını takip edenlerin değil dijital mecralarda sunulan içerikleri deneyimlemek isteyenlerin de favori cihazları oluyor. Kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanabilen, sesli komut ve kişisel dijital asistan gibi işlevleriyle kullanıcılarına konfor sunan modeller, gelişmiş görüntü teknolojileriyle etkileyici görsellere imza atıyor. Dekoratif yönü güçlü olan ve âdeta bir sanat eseri tablosunu andıran televizyonlar ise gerçekten bir tablo gibi kullanılabiliyor. Etkin olarak izlenmediği anlarda düşük güç modunu aktif ederek internetten otomatik olarak indirdiği görselleri ekranına yansıtan çözümler, odaların havasını değiştirebiliyor. Oldukça zengin bağlantı noktalarına ev sahipliği yapan televizyonlara, uydu alıcılardan Blu-ray oynatıcılara, oyun konsollarından profesyonel ses birimlerine dek birçok aygıt bağlanabiliyor. Bluetooth gibi teknolojileri de beraberinde getirebilen ürünler, yeni nesil kablosuz ses sistemleri ile eşleştirilebiliyor. Özellikle evinde sinema salonu atmosferi yaratmayı hedefleyen kullanıcılar, böylesi özellikleri taşıyan çözümlere yatırım yapabiliyor.

Çevresel ses oluşturabilen çok kanallı ses sistemleri, televizyonların ön kısımlarına yerleştirilebilen tek parçadan ya da ek bas kabiniyle birlikte sunulan soundbar modelleri ise ev eğlencesinin önemli üyeleri arasında dâhil oluyor. AVR cihazlarına bağlanarak kullanılabildiği gibi doğrudan doğruya televizyona kablolu ya da kablosuz olarak bağlanabilen ürünler, yüksek çözünürlüklü sesler sunabildiği için gerek televizyon programlarının takibi gerekse multimedya içeriklerinin ve dijital oyunların takibi çok daha keyifli oluyor. Oturma odası ve salonlarında televizyon izlerken kendilerini sarıp sarmalayan bir ses elde etmek isteyenler, hem sanal hem de gerçek çevresel ses üretebilen ses sistemlerini alışveriş listelerine ekliyor.

Dijital Oyunları Yeni Nesil Oyun Konsollarıyla Keşfedin

Oyunlara meraklı olan, konsollara özel veya çoklu platforma olarak yayımlanan tek kişilik ve çok oyunculu yapımlarla zaman geçirmeyi arzu edenler, oyun konsollarına yöneliyor. Oturma odası rahatlığında oyun keyfi sağlarken Türkiye ve dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan diğer oyuncularla iletişim kurabilme imkânı tanıyan ürünler, markaları doğrultusunda farklı donanımsal ve yazılımsal özelliklerle geliyor. Genellikle kendi nesillerine ait oyunları sorunsuz şekilde çalıştıran oyun konsollarından bazıları, geriye uyumluluk gösterebiliyor. Bu sayede bir ya da iki nesil önceki konsol oyunları, ilgili konsollar tarafından çalıştırılabiliyor. Kimi markalar, konsollarını tek başına ya da oyun paketleriyle birlikte satışa çıkararak oyuncuların, konsollarıyla birlikte hemen oynayabilecekleri bir veya daha fazla oyun sahip olabilmelerini mümkün kılıyor. Konsolla birlikte oyun kontrolcü, kamera, sanal gerçeklik ekipmanı gibi birimler de kutu içeriğine eklenebiliyor ancak böylesi çözümler, tek başına konsol ya da konsolla birlikte oyun içeren paketlere göre daha yüksek fiyat aralıklarında bulunabiliyor. Bunun karşılığında da daha farklı bir oyun tecrübesi yaşatabiliyor.

Teknoloji meraklılarının eğlence anlayışını baştan aşağı değiştirebilecek niteliklere sahip oyun konsollarındaki kimi oyunlar, kontrolcü olmadan, yalnızca cep telefonu bağlantısıyla deneyimlenebiliyor. Kullanıcıların ailesi ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirebilmelerine zemin hazırlayan böylesi oyunlar, yılbaşı ve kutlama gibi zamanlarda oyun konsollarının daha çok kullanılmasını sağlıyor. Bazı üreticilerin ortaya koyduğu oyun konsolları ise evlerde televizyona, monitöre ya da projeksiyon cihazına bağlanarak çalıştırılabildiği gibi taşınabilir şekilde de değerlendirilebiliyor. Kendilerine özgü ekranlarıyla birer akıllı tableti andıran çözümler, özel kontrolcüleriyle seyahatlerde oyun keyfinden mahrum kalmak istemeyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Oyunları dijital olarak internetten satın alınıp yüklenebilen oyun konsolları için diskli oyun sürümleri de bulunuyor. Özellikle kutulu oyun koleksiyonu yapan oyunseverler, sahip oldukları konsollar için oyunların kutulu versiyonlarını satın alabiliyor.

Fotoğraf Makineleri ve Kameralarla Her Anı Ölümsüzleştirin

Kullanıcıların hobi ya da profesyonel amaçlarla edinebildikleri fotoğraf makineleri, teknolojinin de gelişimiyle büyük çeşitlilik gösteriyor. Kompakt fotoğraf makineleri, amatör çekimler yapmak isteyenler için uygunluk gösterirken DSLR ve DSLR Like (aynasız) çözümler, gerek açık alan gerekse kapalı mekân çekimlerinde daha etkileyici sonuçlar elde etmeyi hedefleyenlere sesleniyor. Teknoloji, lens tipi, çözünürlük, dijital ekran yetenekleri başta olmak üzere birbirlerinden ayrılan çözümlerden bazıları, lens olmadan yalnızca gövde şeklinde satışa çıkarılabiliyor. Fotoğraf çekimi yapacak olanların bu noktada, çekim senaryolarını dikkate alarak bir ya da daha fazla sayıda lens alıp ilgili fotoğraf makineleriyle kullanmaları öneriliyor. Çocuklarına eğlenceli ve hatıra özelliği taşıyan elektronik hediyeler almayı planlayanlar ise çekim sonrasında kaydedilen görüntünün baskısını anında yapabilen ürünlere yönelebiliyor. Sevimli tasarımları, dikkat çekici renkleri, kendilerine has teknik yeterlilikleri ve kullanım rahatlıklarıyla öne çıkan anında çıktı verebilen filmli fotoğraf makineleri, 1980’ler rüzgârları estiriyor.

Yüksek çözünürlüklü videolar kaydedebilen kameralar da en az fotoğraf makineleri kadar çeşitlilik arz ediyor. Profesyonel amaçlarla alınabilecek kameralar, kendi üzerlerinde mikrofon bulundurabildiği gibi haricen mikrofon takılabilmesini sağlayan girişlere ev sahipliği yapabiliyor. Yeni nesil kameralardan beklenebilecek tüm özellikleri bünyesinde barındıran aygıtlar, özel hafıza kartlarına kayıt yapabiliyor. Hareketli anlarını, seyahatlerini, spor karşılaşmalarını ve adrenalin dolu rekor denemelerini kaydetmeyi arzu edenler için de başarılı modellere imza atılıyor. Vücudun ya da o an kullanılan aracın belirli bölümlerine sabitlenerek kullanılabilen aksiyon kameraları, kompakt boyutlarıyla beğeni toplayan işlevsel el kameraları ve daha nicesi, kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.

Elektronik Ev Aletleri ile Ev İşlerine Ayırdığınız Zaman Size Kalsın

Kapsamlı teknik özelliklere sahip ev aletleri, temizlik, ütü ve benzeri işlemlere ayıracağınız zamanı minimuma indirerek buradan kazandığınız zamanı, kendinize ayırmanıza imkân tanıyor. Ev temizliğinin en önemli yardımcılarından elektrikli süpürgeler, yeni nesil teknolojilerden aldığı güçle artık çok daha kısa sürede çok daha geniş alanları, etkin biçimde temizleyebiliyor. Toz torbalı ve toz torbasız süpürgeler, yüksek emiş gücüyle sert zeminlerdeki ve halı, kilim gibi alanlardaki tozları ve istenmeyen unsurları saniyeler içerisinde çekip haznesine aktarabiliyor. Gelişmiş filtre mekanizmaları sayesinde yüzeylerden çektiği havayı süzerek dışarı aktaran süpürgeler, özellikle solunum konusunda hassas olan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Küçük alanları etkin şekilde süpürmeyi amaçlayanlar, şarjlı süpürgelere ve el süpürgelerine yönelebiliyor. Dakikalarca kesintisiz şekilde kullanılabilen ve kısa sürede şarj edilebilen çözümler, tasarımlarıyla hayranlık uyandırıyor. Süpürme işlemini doğrudan doğruya teknolojik ürünlere bırakmak isteyenler ise robot süpürgelerden destek alabiliyor. Odaların haritalarını çıkarabilen modeller, temizlik işleminin sonrasında kendiliğinden şarj yuvasına yönelip kendini şarj edebiliyor.

Mutfakta geçirdiği zamanı daha değerli kılmayı hedefleyenler, birbirinden işlevsel çözümleri alışveriş listelerine ekliyor. Çırpma, yoğurma, pişirme gibi işlevlere sahip mutfak robotları, leziz tariflerin hazırlanabilmesine olanak veriyor. Yalnızca özel karışımlar hazırlamak arzusundaki kullanıcılar için de kompakt modeller üretiliyor. Yüksek performanslı motorları, camdan üretilebilen hazneleri, çok yönlü kullanılabilen karıştırma gereçleri ve kullanıcı dostu teknik yeterlilikleriyle mutfakların demirbaşı hâline gelen elektrikli ev aletleri, hanımlar başta olmak üzere mutfakta zaman geçiren herkesin en önemli yardımcılarına dönüşüyor.

İklimlendirme Cihazları ve Akıllı Ev Sistemleriyle Mevsimlere Meydan Okuyun

Kullanıcılar, gerek gündelik yaşantılarının gerekse iş hayatlarının daha verimli geçmesi için mevsim koşullarının getirdiği hava sıcaklık değişikliklerinden en az seviyede etkilenmek üzere çeşitli iklimlendirme cihazlarından destek alabiliyor. Vantilatörler, özel hava soğutucu birimler ve klimalar, sıcak havalarda sıklıkla değerlendirilen çözümler arasında yer alırken konvektör ısıtıcılar, fanlı ısıtıcılar, yağlı radyatörler soğuk geçen sonbahar ve kış günlerinde kullanıcıların imdadına yetişiyor. Bahsi geçen ürünlerin hemen hepsinin ortak özelliği ise yeni nesil teknolojiler sayesinde akıllı özelliklere kavuşmaları ve gerek oda sıcaklığı gerekse kullanım programı çerçevesinde çalışma sürecini kendiliğinden yönetebilmeleri oluyor. Özellikle yeni nesil klimalar ve akıllı ev sistemleriyle entegre şekilde değerlendirilebilen iklimlendirme çözümleri, kullanıcıların hayatını kolaylaştırma konusunda başarılı iş çıkarıyor. Yalnızca evlerde kullanım için değil iş yerlerinde çalıştırılabilecek endüstriyel çözümler de hazırlanıyor. Hava işleme gücü başta olmak üzere birçok yönden ev tipi ürünlerden farklılık içeren modeller, farklı fiyat aralıklarında yer alıyor.

Evlerdeki; priz, aydınlatma birimleri, perde, termostat ve daha pek çok birimin doğrudan yönetilmesini mümkün kılan akıllı ev sistemleri, son yıllarda kullanıcıların en çok ilgi gösterdiği ürünler içerisinde yer alıyor. Yaşam alanlarını ve iş yerlerini daha konforlu hâle getirmek isteyenlerin yöneldikleri akıllı ev sistemleri, Wi-Fi bağlantıları sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Özellikle evde ya da iş yerinde olmadığı anlarda akıllı cep telefonu veya bilgisayarlarıyla gidişatı takip etmek ve gün içerisinde karşılaşılabilecek sorunlarla ilgili geri bildirim almayı hedefleyenlerin beğenisini kazanan çözümler, özel sensörleri, kamera destekleri ve benzeri unsurlarıyla işlevsellik kazanıyor. Kimi akıllı ev sistemleri, kullanıcıların eve ya da iş yerine yaklaştığını GPS ve coğrafi takip mekanizmaları üzerinden öğrenip klima ve aydınlatma gibi birimleri otomatik olarak çalıştırabiliyor, kullanıcılar uzaklaştığında ise bunun tam tersini gerçekleştirebiliyor. Bu ve benzeri senaryolar, akıllı ev sistemleri tarafından kolayca uygulanabiliyor.

Eğer siz de; kendiniz, eviniz ve iş yeriniz için fonksiyonel ürünler almayı planlıyorsanız, sizler için sunulan bütün ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz modeli, Trendyol’un avantajlı fiyatları ile hemen satın alabilirsiniz.

Elektronik Ürün Çeşitleri ve Elektronik Ürün Fiyatları (2024)

FAQs

Elektronik ürünler nelerdir? ›

Teknolojik Ürünler Nelerdir?
  • Bilgisayar ve aksesuarları
  • Telefon ve aksesuarları
  • Projeksiyon aletleri.
  • Küçük ev aletleri.
  • Kahve makinesi.
  • Kablo – priz – piller.
  • Yazıcılar.
  • Veri depolama ürünleri.

Elektronik olan her ürün nedir? ›

Elektronik ürün, hayatımızın her alanında kullanabileceğimiz ürünleri kapsar. Bilgisayar, telefon, tablet, kulaklık, fotoğraf makinesi gibi ürünlerin hepsi elektronik ürün olarak nitelendirilir. Hemen hemen hayatımızın her alanında kullandığımız bu ürünler, oldukça fazladır.

Teknolojik ürünler nerede ucuz? ›

Elektronik Ürünlerin Ucuz Olduğu Ülkeler
  • Dubai. Listemizin ilk sırasında yer alan Dubai'nin en önemli özelliği vergisiz alışveriş imkânı sunan ülkeler arasında yer almasından kaynaklanıyor. ...
  • Singapur. ...
  • Tayland. ...
  • Amerika Birleşik Devletleri. ...
  • Çin.
Jul 18, 2019

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik ürünler nelerdir? ›

Hayatımızı Kolaylaştıran Teknolojik Aletler
  • Robot Süpürgeler. ...
  • Kablosuz Kulaklık. ...
  • Akıllı Telefonlar. ...
  • Kablosuz Şarj Aleti. ...
  • Telefondaki Bakterileri Yok Eden Cihaz. ...
  • Tablet Bilgisayar. ...
  • Drone Teknolojisi. ...
  • Kahve Makinaları
Nov 14, 2020

Elektronik hediye ne alabilirim? ›

Erkekler İçin Alabileceğiniz En İyi Teknolojik Hediyeler
  1. Realx akıllı termos. ...
  2. Apple Watch Series 6. ...
  3. 3. Fujifilm Instax Mini akıllı telefon yazıcısı ...
  4. VR Shinecon sanal gerçeklik gözlüğü ...
  5. Sightzer mini powerbank. ...
  6. Bose Frames Alto audio güneş gözlüğü ...
  7. 7. Google Nest akıllı termostat. ...
  8. 8. Sezy çift kollu retro atari.
Apr 17, 2021

Cep telefonu elektronik eşya mıdır? ›

Akıllı telefonlar en çok kullanılan elektronik eşyalardan bir tanesidir. Akıllı telefonların kullanımının yaygınlaşması teknolojide önemli bir yer edinmiştir.

E atık nedir olabilecek ürünlere 4 tane örnek veriniz? ›

Bu bağlamda evlerde ya da iş yerlerinde sıkça kullandığımız televizyon, radyo, bilgisayar, yazıcı, çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, mp3 çalar, klimalar, kablolar vs. gibi günlük hayatımızda kullandığımız ürünler birer elektronik atık sınıfına girmektedir.

Elektronik atık neye dönüşür? ›

Elektronik Atık Geri Dönüştürülebilir Mi? Atık elektrikli ve elektronik eşyalar ön işlem tesislerinde elle veya kırıcı makineler ile kırılarak metal, plastik, cam vb. parçalar ayrıştırılır. Ayrıştırılan bu parçalar geri kazanım tesislerine gönderilerek her bir malzemenin geri kazanımı sağlanır.

Teknolojik ürünler nereden alınır? ›

  • Teknosa.
  • Akusta.
  • Extreme Audio.
  • Bimeks.
  • Vatan Bilgisayar.
  • Formnet.
  • Egemen Elektronik.
  • Demir Ticaret.
Jun 17, 2005

Fotoğraf Makinesi en ucuz hangi ülkede? ›

Elektronik ürünlerin ucuz olduğu ülkeler hangileridir? Fotoğraf makinesi dendiğinde en ucuz ülke Amerika Birleşik Devletleri, Tayland ve Singapur'dur. Onların hemen ardından Dubai gelir. Amerika Birleşik Devletleri'nin bu konuda en önemli artısı ürünlerin genelde orijinal fabrikasından çıkma olduğudur.

Hangi ülke daha ucuz? ›

Gezilecek En Ucuz 10 Ülke
  1. Ukrayna. Başkenti Kiev olan bu ülke hem ucuzluk, hem eğlence hayatıyla bilinen ülkeler arasındadır. ...
  2. Laos. Başkenti Vientiane olan bu ülke gitmesi zor ama gezmesi çok ucuz bir ülkedir. ...
  3. 3. Kamboçya. ...
  4. Hindistan. ...
  5. 5. Vietnam. ...
  6. Nepal. ...
  7. 7. Myanmar. ...
  8. 8. Nikaragua.

Elektrikli Mutfak Aletleri Nelerdir? ›

  • Blenderlar.
  • Çay Makineleri.
  • Çorba Makineleri.
  • Doğrayıcı ve Rondo.
  • Dondurma Yapma Makineleri.
  • Ekmek Kızartma Makineleri.
  • Ekmek Yapma Makineleri.
  • Elektrikli Bıçaklar.

3 sınıf teknoloji nedir? ›

Bilimsel veriler doğrultusunda hayatımızı kolaylaştırmak adına üretilen bütün ürünlere genel olarak teknolojik ürün denmektedir.Bilgi çağında hem insanın gelişmesi hem de artan bilgi birikimi doğrultusunda hayatlarımızı kolaylaştırmak adına bir çok alanda çok farklı çeşitlerde teknolojik ürünler üretildiğini ...

4 sınıf teknolojik ürünler nelerdir? ›

Çevresindeki teknolojik ürünleri kullanım alanlarına göre sınıflandırır. Bir alanda bilgi biriktirme, kontrol, kullanma, aktarma gibi hedefler doğrultusunda yapılan makinelerin, araç gereçlerin uygulama bilgisine teknoloji denir. Teknolojik ürünler hayatımızı kolaylaştırmak amacıyla bir ihtiyaç sonucu ortaya çıkmıştır.

Teknolojik ürünler ne işe yarar? ›

Teknoloji sayesinde bireyler daha rahat ve konforlu yaşam şartlarına sahip olmuşlardır. Bu sayede işlerini daha hızlı ve rahat yaparlar. Böylece hayatı kolaylaştırmıştır. Evimizde kullandığımız teknolojik aletlerden, tıp alanında kullanılan aletlere kadar pek çok cihaz, yaşamımızda kolaylık sağladı.

300 tl'ye ne hediye alınır? ›

İşte güncel dolar kuru ile 300 TL altında bulabileceğiniz en iyi teknolojik ürünler!
  • Blitzwolf HL2 Akıllı Saat. ...
  • 2. Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik. ...
  • 3. Xiaomi Mija Elektronik Yazı Tableti ve Kalemi. ...
  • Rampage RM-23 Agita RGB USB 7.1 Oyuncu Kulaklığı ...
  • 5. Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player.
Aug 2, 2020

Hediye olarak ne alınabilir? ›

Kategori
  • Kol Saati.
  • Kolye.
  • Kupa.
  • Bilezik, Bileklik.
  • Yüzük.
  • Tespih.
  • Ev Yaşam Hediye Setleri.
  • Küpe.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5430

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.